Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

O printam dar o dam de calitat

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Breloc personalizat cu fotografie plastic - 3,2 - 4,6cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Cod produs
BRELOCPERSONALIZATFOTO-1-1
Out Of stock
Descriere
Breloc personalizat cu fotografie plastic 3,2x4,6cm
Alege Breloc personalizat cu fotografie plastic 3,2x4,6cm pentru sarbatorile care vin. Stim cat de mult iti doresti sa fii alaturi de cei dragi in pragul sarbatorilor. De aceea, dorim sa te ajutam cu cele mai frumoase idei de cadouri.

Misiunea noastra este aceea ca tu sa te bucuri pe deplin de produsele noastre de calitate si iti asiguram cele mai bune metode de productie si la cel mai mic pret. Alege-ne cu incredere, deoarece noi iti asiguram cadourile de Craciunul acesta. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inedite cadouri de anul acesta pentru ca merita!
Ai parte de ajutorul nostru!
Daca nu esti sigur si ai nevoie de ajutor in legatura cu dimensiunile hartiilor de tip A, noi avem o sectiune speciala pe blogul nostru fix pentru asta. Da click aici pentru mai multe informatii. Acceseaza www.printache.ro pentru o gama larga de produse personalizate si pe stilul tau.

Suntem siguri ca ti-ar placea postarile noastre, asa ca te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.
Alege cu incredere Breloc personalizat cu fotografie plastic 3,2x4,6cm pentru tine si cei dragi.

Specificatii:
Breloc fabricat din plastic
Se poate introduce poza in breloc cu usurinta
Brelocurile vin in punga
Pozele necesita prelucrare pentru a putea fi adaugate in spatiul destinat, ceea ce e posibil sa duca la taierea (decuparea) anumitor detalii din poza. Ce iti recomandam?
In sectiunea noastra de cadouri poti gasi urmatoarele produse minunate, de care cei dragi sigur se vor bucura. Pentru acest Craciun poti arunca si o privire pe Rama foto lemn Craciun - personalizata. Sau chiar pentru restul anului avem si Sevalet foto personalizat sau o Scrisoare de la Mos Craciun fix pentru sarbatorile care urmeaza.

Indeplinirea dorintelor este extrem de importanta, atat pentru noi, cat si pentru cei dragi. Tocmai de aceea noi te ajutam sa le alegi pe cele mai importante si sa le pui in Breloc personalizat cu fotografie plastic 3,2x4,6cm. Deoarece Mosul se apropie, are nevoie sa stie din timp ce cadouri sa ia de la Polul Nord.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura