Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

O printam dar o dam de calitat

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Carti de vizita - imprimare fata/verso

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Cod produs
CARTIVIZITAFATAVERSO
Out Of stock
Descriere
Carti de vizita - imprimare fata verso
Alege Carti de vizita imprimare fata verso pentru tine si pentru compania ta. Stim cat de mult iti doresti sa fii productiv si prosper. De aceea, dorim sa te ajutam cu cele diverse produse mulate fix pentru nevoile tale.

Imaginea ta conteaza cel mai mult, de la logo pana la cartile de vizita sau design-ul simplu al site-ului. Cartea de vizita este una dintre cele mai importante etichete in afaceri. Printache iti ofera cea mai simpla si ieftina metoda de imprimare carti de vizita la o calitate superioara. Vrei sa te diferentiezi de concurentii tai, iar noi vom fi alaturi de tine la fiecare pas.

Pentru firme mici sau pentru companii mari oferim tipar de calitate indiferent de tirajul necesar. Cartea de vizita este unul dintre cele mai raspandite produse de marketing in vremurile noastre, destinate in special pentru promovarea ofertelor si serviciillor. Te intampina pretutindeni si nu iti poti dezvolta afacerea fara ele!

Folosim carton de 300g/mp ca un standard minim de calitate pentru cartile noastre de vizita. Oferim posibilitatea de a va alege un carton premium de 350g/mp sau cartoane texturate si metalizate. Cartoanele standard pot fi imbunatatite prin laminarea lucioasa, mata sau soft-touch pentru o senzatie catifelata la atingere.
Ce iti recomandam?
Foloseste cu incredere Carti de vizita - imprimare fata verso pentru cresterea afacerii tale. Aceste flyere sunt foarte folosite in vremurile noastre, fapt care a ajutat foarte multe companii sa isi promoveze ofertele si serviciilor. Toata lumea isi doreste sa fie prezent in piata, iar noi te putem ajuta. Ne dorim ca tu sa prosperi alaturi de solutiile noastre!
Ai parte de ajutorul nostru!
Daca nu esti sigur si ai nevoie de ajutor in legatura cu dimensiunile hartiilor de tip A, noi avem o sectiune speciala pe blogul nostru fix pentru asta. Da click aici pentru mai multe informatii. Acceseaza www.printache.ro pentru o gama larga de produse personalizate si pe stilul tau.

Suntem siguri ca ti-ar placea postarile noastre, asa ca te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.

Alege cu incredere Carti de vizita - imprimare fata verso pentru tine si pentru compania ta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura