Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

O printam dar o dam de calitat

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Tablou pe panza canvas personalizat - patrat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
TABLOUCANVASPATRAT
Out Of stock
Descriere
Tablou pe panza canvas personalizat - patrat

Realizam Tablou pe panza canvas personalizat patrat la orice dimensiune cu poza familiei tale sau cu a prieteniilor tai.

Tablourile canvas ieftine personalizate la dimensiunea aleasa de dumneavoastra sunt realizate din panza canvas de bumbac si intinsa pe o rama din lemn uscata si tratata anti-umezeala, imprimarea acestui tablou se face cu echipamente profesionale la rezolutii fotografice, inclusiv pe laturile tabloului canvas, pentru un aspect original.

Tablou pe panza canvas ieftin personalizat cu dimensiunea aleasa de dumneavoastra, este ideal pentru cei care vor ca prin alegerea unor fotografii cu semnificatii, din arhiva personala, sa daruiasca familiei sau persoanelor dragi cadouri ce vor fi apreciate ani la rand.

Locuinta ta se va transforma intr-un spatiu primitor si personalizat doar daca adaugi elemente care te reprezinta si care au o semnificatie aparte pentru tine.

Tocmai din acest motiv ar trebui sa alegi intotdeauna tablourile canvas reprezentative pentru tine si membrii familiei. Astfel, rezultatul va fi unul excelent.
Livrare tablou pe panza canvas personalizat patrat Livrarea pentru tablou canvas personalizat se va face intre 1 si 3 zile lucratoare direct acasa sau la birou prin curier rapid.

Dorim sa mentionam faptul ca realizarea tabloului se face manual si necesita ceva prim pentru imprimare, intindere pe rama (sasiu), ambalare, expediere.

Mai multe detalii

Va oferim gratuit agatatori metalice pentru fixarea tabloului canvas, Datorita standardelor inalte de calitate, tabloul canvas personalizat cu dimensiunea aleasa de dumneavoastra este rezistent in timp, la lumina soarelui si la intemperii.

Preturile afisate pe site-ul nostru sunt calculate pentru tablouri pe panza canvas ieftine si au urmatoarele specificatii:

- Print Indoor pe canvas la rezolutie 1200 dpi - Print pe Art Canvas Premium de 240 g/mp
- Personalizare cu poza sau imaginea clientului - Pretul ramei include si operatiunea de inramare
- Rama confectionata din lemn de brad tratat cu latime de 2/4 cm, facute la comanda de mesteri tamplari iscusiti
- Inramarea se face prin acoperirea cadrului de lemn cu panza de canvas
- Print cu vopsea pe baza de apa, ecologica si sigura chiar si pentru nou-nascuti
- Fara nichel si fara miros, nu necesita incapere ventilata

Ai parte de ajutorul nostru!

Daca nu esti sigur si ai nevoie de ajutor in legatura cu dimensiunile hartiilor de tip A, noi avem o sectiune speciala pe blogul nostru fix pentru asta. Da click aici pentru mai multe informatii. Acceseaza www.printache.ro pentru o gama larga de produse personalizate si pe stilul tau.

Suntem siguri ca ti-ar placea postarile noastre, asa ca te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.

Alege cu incredere Tablou pe panza canvas personalizat - patrat pentru tine si pentru compania ta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura