Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

O printam dar o dam de calitat

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Calendar personalizat cu fotografii 2022

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
CALENDARPERSONALIZAT2022
Out Of stock
Descriere
Calendar personalizat cu fotografii 2022
Alege Calendar personalizat cu fotografii 2022 pentru oamenii dragi tie. Ii poti surprinde cu cele mai frumoase momente petrecute impreuna puse in acest calendar. Fiecare dintre noi isi doreste sa pastreze cele mai frumoase amintiri.

Misiunea noastra este aceea ca tu sa te bucuri pe deplin de produsele noastre de calitate si iti asiguram cele mai bune metode de productie si la cel mai mic pret. Alege-ne cu incredere, deoarece noi iti asiguram cadourile personalizate la cea mai buna calitate. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inedite cadouri de anul acesta pentru ca merita!
Ce iti recomandam?
In sectiunea noastra de calendare poti gasi urmatoarele produse minunate, de care cei dragi sigur se vor bucura. Pentru tine sau cei dragi, poti arunca si o privire pe Calendar personalizat 2022 model 1. Sau chiar pentru restul anului avem si Calendar personalizat 2022 model 2 sau un Calender personalizat 2022 model 3 fix pentru peretele din dormitorul tau!

Indeplinirea dorintelor este extrem de importanta, atat pentru noi, cat si pentru cei dragi. Tocmai de aceea noi te ajutam sa le alegi pe cele mai importante si sa le pui intr-un Calendar personalizat cu fotografii 2022. Totul se vede mai bine pe scara mai mare.
Ai parte de ajutorul nostru!
Daca nu esti sigur si ai nevoie de ajutor in legatura cu dimensiunile hartiilor de tip A, noi avem o sectiune speciala pe blogul nostru fix pentru asta. Da click aici pentru mai multe informatii. Acceseaza www.printache.ro pentru o gama larga de produse personalizate si pe stilul tau.

Suntem siguri ca ti-ar placea postarile noastre, asa ca te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.
Alege cu incredere Calendar personalizat cu fotografii 2022 pentru tine si cei dragi.

Personalizeaza-ti calendarul cu cele mai frumoase momente din an! Un calendar de perete este cu siguranta unul dintre punctele centrale de zi cu zi, acasa sau la birou, este locul unde ne marcam evenimentele importante si cu care ne planificam fiecare moment al vietii.

Specificatii:  Fotografiile corespund cu lunile anului
Coperta va avea toate cele 12 fotografii in format mai mic
Calendarul personalizat pe anul 2022 este disponibil in format A3, avand o dimensiune de 30x42cm, toate fiind imprimate pe un material din carton de 160 g, care vine in varianta lucioasa, cu o coperta de 260gr
Contine 13 file (fiecare luna pe cate o pagina + coperta).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura