Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

O printam dar o dam de calitat

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Plic de bani handmade - Baby Boss

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Cod produs
PLICBANIBABYBOSS
Out Of stock
Descriere
Plic de bani handmade - Baby Boss

Alege Plic de bani handmade - Baby Boss pentru botez. Stim cat de mult iti doresti sa fii pregatit din toate punctele de vedere pentru acest eveniment special. De aceea, dorim sa te ajutam cu cele mai frumoase idei de cadouri.

Plicurile de bani hand-made pentru botez sunt realizate din carton mat de 200g/mp.

Dimensiunile plicului sunt 11/21 cm. Plicul este prevazut la interior cu un buzunar pentru bani cu laturile lipite.

Plicurile pentru bani sunt livrate asamblate.

Ce iti recomandam?

Tot din aceasta categorie, poti alege si Plic de bani handmade - Mickey Mouse de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca ar fi o alegere foarte buna pentru tine. Te asteptam!

In sectiunea noastra de cadouri poti gasi urmatoarele produse minunate, de care cei dragi sigur se vor bucura. Pentru acest Craciun poti arunca si o privire pe Rama foto lemn Craciun - personalizata. Sau chiar pentru restul anului avem si Sevalet foto personalizat sau o Scrisoare de la Mos Craciun fix pentru sarbatorile urmeaza.

Sau poate te-ar interesa un Tablou pe panza canvas personalizat - patrat ori un Tablou pe panza canvas personalizat - dreptunghiular. Pe magazinul nostru online poti gasi o multitudine de produse de care suntem foarte siguri ca ti-ar placea atat tie, cat si oamenilor dragi tie.

Ai parte de ajutorul nostru!

Daca nu esti sigur si ai nevoie de ajutor in legatura cu dimensiunile hartiilor de tip A, noi avem o sectiune speciala pe blogul nostru fix pentru asta. Da click aici pentru mai multe informatii. Te invitam sa accesezi www.printache.ro pentru o gama larga de produse personalizate si pe stilul tau.

Suntem siguri ca ti-ar placea postarile noastre, asa ca te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.

Alege cu incredere Plic de bani hand-made - Baby Boss pentru tine si cei dragi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura